Forrige recordNæste record   Fototilbud og opfordring til opdatering af personlige data

11. september 2009

Da langt de fleste skydebrødre nu modtager nyhedsbrevene, vil jeg gentage en opfordring, jeg tidligere har bragt, men som mange ikke har læst.
Dette er ikke en reklamehjemmeside. Alligevel vil jeg viderebringe et rigtigt godt tilbud fra vores gode næstformand og skydeudvalgsformand, Bennie Hansen. Bennie har et ganske eksklusivt tilbud, der alene gælder selskabets skydebrødre. Tilbuddet lyder på 300 kr. pr. session. For dette erhverves 8 stk. papirkopier. Derudover sender Bennie et billede til mig pr. mail. Jeg lægger efterfølgende billedet ind på medlemsdatabasen uden beregning.
Bennie kan træffes på Køgevej 60. Tid kan bestilles på 46359660. I øvrigt kan der mailes til Bennie på bennie@fotobh.dk.

Alle skydebrødre opfordres til at bestille brugernavn og adgangskode til medlemsdelen. Dette gøres ved at sende en mail til Martin Wegeberg på martin@wegeberg.dk. Det indskærpes, at login-oplysninger er helt personlige og ikke må oplyses til andre.

I medlemsdatabasen står alle medlemmer i alfabetisk orden, med fornavn som udgangspunkt. Dog vil brugerens egen profil stå øverst i billedet.
På siden vil der være mulighed for at læse oplyste data om alle skydebrødrene. Det er ligeledes muligt at opdatere egne data. Dette kan gøres ved at klikke på blyanten til højre på linjen for egne data.
Vi håber, at rigtig mange vil gå ind og opdatere adresser, telefonnumre, mailadresser, fødselsdatoer m.m. Under noter kan man komme med relevante oplysninger. Det er også muligt at ændre adgangskoden til en, der er lettere at huske for en selv. Skulle mailadresse ændres eller tilføjes, bedes disse ændringer tillige sendt til mig, således at min mailgruppe ligeledes kan ajourføres.
Alle opfordres til at indlægge et billede af sig selv. Her kan Bennies ovenstående tilbud benyttes.
Jeg stiller mig meget gerne til rådighed med assistance, såvel med indskrivning af data som indlægning af billede. Jeg kan kontaktes på telefon 46757271 og 40757271, samt på mail henrik@brandt-dk.com.

Slutteligt skal jeg minde om, at der igen er en festlig skiveskydningsaften i nye rammer, den 17. september fra klokken 18.30 på Tjørnegårdskolen. Vi håber på et stort fremmøde.

 

   

Tilbage til listen