Forrige recordNæste record   Hakon Meinertz optaget i VIP galleriet

22. oktober 2015

Sidste år etablerede vi VIP galleriet på fugleskydningsselskabets hjemmeside. VIP galleriet er beskrevet således:

VIP står for Very Important Person. VIP er en person, der har haft betydning eller indflydelse på fugleskydningsselskabets historie eller selskabets udvikling, men som ikke er berettiget til at være beskrevet andre steder på selskabets hjemmeside. Således har VIP ikke nødvendigvis været medlem af selskabet, ligesom en VIP godt kan være af det kvindelige køn.

I etableringsåret blev fire personer optaget, og i år har vi fundet anledning til at optage en femte. Den nye VIP er vores skydebror Hakon Meinertz, der gennem nogle år utrætteligt har brugt mange timer på Roskilde Museum, hvor han har higet og søgt i gamle bøger, tygget sig gennem svært læselig gotisk skrift og transskriberet materialet, så det giver mening for os i dag.

Under sit arbejde, der stadig står på, har Hakon fundet ikke så få interessante tekster, der løbende bliver lagt på selskabets hjemmeside. Selskabets galleri for tidligere formænd og æresmedlemmer bliver løbende forøget i takt med, at Hakon kommer igennem sit arbejde, ligesom rækken af kendte kongeskytter stiger stødt.

Personligt er jeg af den overbevisning, at det arbejde, Hakon udfører aldrig ville blive udført af andre. Det er derfor ekstraordinært vigtigt ”guldgraverarbejder", der her bliver gjort.

Se Hakons side i  VIP galleriet. 

   

Tilbage til listen