Forrige recordNæste record   Snart tid til optagelse af nye medlemmer

25. maj 2012

I mit nyhedsbrev fra den 7. januar opfordrede jeg alle til at se sig om efter emner til ballotationen under generalforsamlingen den 12. marts. Det var medvirkende til, at vi efterfølgende kunne byde ikke færre end 10 nye skydebrødre velkomne i vores selskab. Det var fint, men ikke finere, end at det kan gentages, og det bør det faktisk.
Mandag den 2. juli har vi indskydning og ballotation. Det er samtidig sidste chance for at få nye skydebrødre med til arrangementerne i forbindelse med vores 225 års jubilæum.
Opfordringen er den samme som i januar. Se jer omkring hos familie, venner og bekendtskaber. Der er sikkert mange, der vil kunne præsentere en ny kandidat ved indskydningen.
Som noget nyt kan optagelsesskemaet udfyldes direkte på hjemmesiden. Du skal blot klikke her . Der kan også uploades digitalbillede af kandidaten. Skemaet skal under alle omstændigheder printes ud og underskrives samt sendes til selskabets kasserer. Det er dog fortsat muligt at udfylde skemaet på gammeldags maner. Du kan hente optagelsesblanketten her.

Lad os håbe på endnu en pæn medlemstilgang.

   

Tilbage til listen