Forrige recordNæste record  Sponsor for 2001 er Restaurant Kontoret  

Stedet, hvor det 19. hul fyldes

I naturskønne omgivelser op til Boserup Skov ligger den smukke golfbane, der ejes af Roskilde Golf Klub. Den aktive deltagelse på greenen giver appetit, så det er særdeles bekvemt, at Restaurant Kontoret ligger i golfklubbens charmerende træhus. Restaurant Kontoret er ikke kun for golfspillerne, men byder velkommen til gæster og selskaber fra nær og fjern. Stedet er ideelt til fester, receptioner og lignende. 

Restaurant Kontoret er den lille lokale golfrestaurant, der bestræber sig på at lave lækker mad, overvejende af de råvarer, der er tilgængelige i de aktuelle årstider.
Det faste spisekort skiftes jævnligt, og derudover laves dagens retter i sæsonen. De sammensættes ud fra torvets udbud og sæson. Kom i klubben og se, hvad der bydes på aktuelt.
I vinterhalvåret er menukortet reduceret, men det er stadig muligt at få serveret smørrebrød, fiskefilet, burger, pariserbøf og lignende. I februar holdes køkkenet dog lukket. Her er det alene muligt at købe drikkevarer og lidt kage. I den måned holder forpagterparret en velfortjent ferie.

I sommersæsonen har restauranten åbent mandag til torsdag i tidsrummet 10 – 21 og øvrige dage samt helligdage i tidsrummet 10 – 18. Uden for sæsonen er åbningstiderne alle ugens dage i tidsrummet 10 – 16. Man kan altid specifikt orientere sig på Restaurant Kontorets hjemmeside.

Restauranten er meget vellidt af golfklubbens medlemmer. I spørgeskemaundersøgelser får den meget høje karakterer i en skala fra 1 til 10. Dykker man ned i tallene, kan man se, at der er topkarakter på alle områder lige fra madens kvalitet og service til åbningstider, udbud og prisniveau.

Foruden forpagterparret Majken og Allan Jensen er to faste medarbejdere ansat. Laura har været med fra starten og er fortsat den, der primært tager sig af betjeningen bag disken. Derudover er Maja kommet til – hun er delikatesseassistent og styrer primært smørrebrødet. I højsæsonen tilknyttes en række unge til at hjælpe til på hverdagsaftener.

Restaurant Kontoret tilbyder såvel brunch, buffet, middagsselskaber og take away.

Restaurant Kontoret har mange idéer og visioner for fremtiden. Her er tanker om blandt andet madtema-aftener. Det er sjovt at arbejde med restaurantens udvikling og se, når tanker bliver til virkelighed.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: